Instap websites       type : basic1a  /  basic1b  
Hier ziet u de verschillende typen websites die Archifolios kan leveren.

Dit is de basic1a website. Links staan uw projecten. In het midden staan de beelden met onderschrift die bij een project horen. Deze kunnen via een slideshow of los bekeken worden. U kunt 25 projecten en oneindig veel beelden plaatsen.

Een menu voor tekstpagina's kan boven of onderaan de pagina geplaatst worden.

Kosten 110 euro per jaar. Geschikt als u niet te veel tekst wilt gebruiken en de beelden wilt laten spreken.

Klik op het plaatje om een voorbeeld te zien. Klik op bestel om deze site te bestellen. Klik op de blauwe link om een andere website te zien.

BESTEL
 
 
Geavanceerde websites       type : advanced1a  /  advanced1b  /  advanced1c  
De geavanceerde websites kenmerken zich door de onderverdeling van projecten in categorieën en door de uitgebreide tekst-editor. Hiermee kunnen de tekstpagina's makkelijk opgemaakt worden. In de pagina kunnen b.v. delen van de tekst vet, schuin of van kleur worden veranderd.

De advanced1a website bevat 3 categorieën met een mogelijkheid van ieder maximaal 25 projecten. Onbeperkt aantal beelden met onderschrift die vergroot kunnen worden bekeken via een popup met slideshow.

Kosten 150 euro per jaar. Geschikt als u uw projecten in 3 categorieën wilt indelen en een korte introductietekst wilt gebruiken zonder veel tekstpagina's.

Klik op het plaatje om een voorbeeld te zien. Klik op bestel om deze site te bestellen. Klik op een blauwe link om de andere websites te zien.

BESTEL
 
 
Professionele websites       type : professional1a  
Deze uitgebreide website bevat alles voor de vergevorderde architect of het bureau. Meerdere categorieën voor uw projecten en nog een onderverdeling in subpagina's per project. Mogelijkheden te over.

De tekst van een project of pagina verschijnt over een slideshow van beelden.

Kosten 180 euro per jaar. Geschikt als u uw projecten in meerdere categorieën wilt indelen en veel tekst wilt gebruiken. De tekst kan afgewisseld worden met een slideshow of losse foto's met een doorklik mogelijkheid.

Klik op het plaatje om een voorbeeld te zien. Klik op bestel om deze site te bestellen.

BESTEL