Wat is Archifolios?
Archifolios is een bedrijf dat een complete, gemakkelijke en betaalbare oplossing biedt om uw portfolio online te presenteren. Niet alleen regelen we een domeinnaam voor u maar we zorgen er ook voor dat die vindbaar is via google en andere zoekmachines. U krijgt een complete oplossing waarmee u altijd en overal uw nieuwste werk online kan zetten.

Filosofie
Internet wordt een steeds belangrijker medium om uw artistieke prestaties te presenteren. Het is dé plek om de hele wereld te bereiken voor naamsbekendheid en acquisitie. Omdat het zo'n snel medium is nemen mensen weinig tijd om hele teksten en massa's beelden door te nemen. Onze filosofie is dus: hou het simpel. Geen ingewikkelde, druk vormgegeven websites maar eenvoudige snelle sites waar uw werk tot zijn recht komt. En een site veroudert snel. Zorg dat hij geregeld bijgehouden wordt. Wij leveren daarvoor het gereedschap.

FotoPortfolios
Archifolios is onderdeel van FotoPortfolios. FotoPortfolios maakt al jaren websites voor fotografen e.a. kunstenaars. Omdat er steeds meer vraag kwam van architecten, interieurarchitecten, landschapsarchitecten en ontwerpers, is in 2010 Archifolios opgericht.
Zie ook: www.FotoPortfolios.nl
 
websites van klanten